اخبار و مقالات

    خرید روغن دنده|بهترین روغن دنده|قیمت روغن دنده

    ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
     

    خرید روغن دنده

    خرید روغن دنده؛ چگونه می دانید کدام روان کننده برای یک کاربرد خاص مناسب است؟ به طور معمول، جستجو در کتابچه راهنمای تعمیر و نگهداری و انتخاب محصول از QPL (لیست محصولات واجد شرایط) ساده است. متأسفانه، این راه حل ممکن است همیشه روغن کاری بهینه را برای یک مجموعه دنده معین، یا حداکثر کارایی در مدیریت موجودی روانکار ارائه نکند.

     m/خرید روغن دنده

    برای خرید محصولات باکیفبت روانسازان با ما تماس بگیرید

    در حالی که برخی از سازندگان تجهیزات اصلی (OEM) مشخصات عمومی را ارائه می دهند که پارامترهای مربوطه را در نظر می گیرند، برخی دیگر فقط یک مشخصات کلی ارائه می دهند که حتی ممکن است که  دمای عملیاتی را در نظر نگیرد. بنابراین برای افرادی که مسئولیت انتخاب روانکارها را بر عهده دارند مهم است که درک اساسی از نحوه تعیین روانکارها برای چرخ دنده داشته باشند.

    علاوه بر درک و تفسیر مشخصات ارائه شده توسط سازندگان تجهیزات، مهم است که چرایی آن را درک کنید و بتوانید در صورت لزوم تغییراتی ایجاد کنید.

    هنگام انتخاب روانکارها برای دنده های صنعتی، عوامل متعددی فراتر از انتخاب صرفاً یک محصول از QPL راهنمای تعمیر و نگهداری باید در نظر گرفته شود، از جمله در دسترس بودن محصول، شرایط عملیاتی، مارک روان کننده ترجیحی و تلاش های یکپارچه سازی محصول. انتخاب صحیح روانکار سنگ بنای هر برنامه روانکاری عالی است.

    درک خوب این موضوع به مهندس روغن‌کاری اجازه می‌دهد تا قابلیت اطمینان ماشین‌آلات را در شرایط عادی به حداکثر برساند و همچنین از مشخصات روان‌کننده به‌عنوان حل‌کننده مشکل در شرایط غیرعادی استفاده کند.

     

    معیارهای انتخاب روغن دنده برای خرید روغن دنده

    برای انتخاب بهترین روان کننده برای یک مجموعه دنده، معیارهای زیر باید رعایت شود: 

    ویسکوزیته - اغلب به عنوان مهمترین خاصیت روغن روان کننده از آن یاد می شود.

    مواد افزودنی - بسته افزودنی مورد استفاده در روان کننده، دسته کلی روان کننده را تعیین می کند و بر ویژگی های عملکرد کلیدی مختلف تحت شرایط عملیاتی تأثیر می گذارد.

    نوع روغن پایه – نوع روغن پایه ی مورد استفاده باید با توجه به شرایط های عملیاتی، نوع دنده و سایر عوامل تعیین شود.

     

    ویسکوزیته

    انتخاب درجه ویسکوزیته مناسب معمولاً به سادگی یافتن توصیه در دفترچه راهنمای تعمیر و نگهداری یک قطعه است. متأسفانه، دفترچه راهنما همیشه وجود ندارد یا دستگاه خارج از شرایطی که توصیه های OEM برای آن ارائه شده است، کار می کند. بنابراین، درک روش‌های انتخاب ویسکوزیته و عواملی که بر این نیاز تأثیر می‌گذارند مهم است.

    ویسکوزیته برای روان کننده چرخ دنده در درجه اول برای ایجاد ضخامت فیلم مورد نظر بین سطوح در حال تعامل در یک سرعت و بار معین انتخاب می شود. از آنجا که تعیین بار برای اکثر روش های انتخاب ویسکوزیته دشوار است، بار فرض می شود و عامل تعیین کننده سرعت می شود.

    یکی از متداول ترین روش ها برای تعیین ویسکوزیته استاندارد ANSI (موسسه استاندارد ملی آمریکا) و AGMA (انجمن سازندگان چرخ دنده آمریکا) ANSI/AGMA 9005-E02 است. در این روش، مفروضاتی در رابطه با بار، شاخص ویسکوزیته و ضریب فشار- ویسکوزیته روانکار مطرح می شود.

     برای مجموعه دنده های محصور خار، مارپیچ و اریب قابل استفاده است. نمودارهای دیگری برای چرخ دنده های حلزونی و چرخ دنده های باز وجود دارد. برای استفاده از این روش باید نوع مجموعه دنده، هندسه دنده، دمای کارکرد و سرعت دنده کند سرعت مشخص شود.

    پس از محاسبه سرعت گام-خط کندترین دنده در واحد، درجه ویسکوزیته مورد نیاز را می توان با استفاده از بالاترین دمای عملیاتی احتمالی واحد از نمودار خواند.

    توجه به این نکته ضروری است که این روش رابطه دمای ویسکوزیته روان کننده را فرض می کند (شاخص ویسکوزیته = 90). اگر VI روانکار از این مقدار منحرف شود، جداول اضافی برای روغن‌های با 120 = VI و 160 گنجانده می‌شود، یا می‌توان از نمودار ویسکوزیته-دما برای درونیابی درجه ویسکوزیته ISO مناسب استفاده کرد.

     

    نوع روانکار دنده و انتخاب افزودنی

    پس از انتخاب گرید ویسکوزیته باید نوع پایه روانکار انتخاب شود. در حالی که تغییرات زیادی وجود دارد، روان کننده های دنده را می توان به طور کلی در سه دسته قرار داد: R & O، ضد خراش و ترکیبی. نوع روان کننده دنده که به بهترین وجه برای یک کاربرد معین مناسب است، با توجه به شرایط عملیاتی تعیین می شود.

     

    از آنجا که هیچ دستورالعمل استانداردی برای کمک به این تعیین وجود ندارد، انتخاب تا حدودی ذهنی است. بسیاری از سازندگان تجهیزات، ویسکوزیته مورد نیاز را مشخص می کنند و این تصمیم را به کاربر نهایی واگذار می کنند. برخی دیگر محافظه کارانه عمل می کنند و روان کننده های EP را برای کاربردها مشخص می کنند. بنابراین درک شرایط کلی که بر این نیاز تأثیر می گذارد، مهم است.

     بیشتر بدانید:خرید روغن پایه SN150-انواع روغن پایه

    روان کننده های دنده R&O

    روان کننده های دنده مهار شده از زنگ زدگی و اکسیداسیون (R&O) حاوی مواد افزودنی ضد خراش یا روان کننده نیستند. روغن‌های دنده R&O عموماً در دسته‌بندی‌های پایداری شیمیایی، دمولزپذیری، جلوگیری از خوردگی و سرکوب کف عملکرد خوبی دارند. این محصولات برای استفاده در چرخ دنده هایی که تحت سرعت های نسبتاً بالا، بارهای کم و با بارگذاری یکنواخت (بدون بارگذاری ضربه ای) کار می کنند، طراحی شده اند.

     

    این روان کننده ها بهترین انتخاب در کاربردهایی هستند که تمام کنتاکت های سطحی تحت شرایط روانکاری هیدرودینامیکی یا الاستو هیدرودینامیکی کار می کنند. آنها عملکرد خوبی ندارند یا در شرایط روانکاری مرزی از سایش جلوگیری می کنند.

     

    روان کننده های دنده ضد اسکاف (فشار شدید).

    روان کننده های دنده ضد اسکاف، که معمولا به عنوان روان کننده های فشار شدید (EP) نامیده می شوند، دارای برخی از قابلیت های عملکردی هستند که بیشتر از روغن های R&O هستند. علاوه بر خواص ذکر شده برای روان کننده های R&O، روان کننده های ضد اسکاف حاوی افزودنی های خاصی هستند که استحکام فیلم یا توانایی حمل بار را افزایش می دهند.

    رایج ترین افزودنی های EP گوگرد فسفر هستند که ترکیبات شیمیایی فعالی هستند که شیمی سطوح ماشین را تغییر می دهند تا از سایش چسب در شرایط روانکاری مرزی جلوگیری کنند.

    در کاربردهای کمتر شدید، افزودنی‌های ضد سایش نیز ممکن است برای محافظت از سایش در شرایط روانکاری مرزی استفاده شوند. شرایط ماشینی که عموماً به روان کننده های دنده ضد خراش نیاز دارند شامل بارهای سنگین، سرعت های آهسته و بارگذاری ضربه می باشد.

    علاوه بر افزودنی‌های ضد سایش سولفور فسفر و دی آلکیل دی‌تیوفسفات روی (ZDDP)، چندین ماده جامد رایج به عنوان افزودنی‌های ضد سایش از جمله مولیبدن-دی سولفید (مولی)، گرافیت و بورات‌ها در نظر گرفته می‌شوند.

    یکی از مزایا های  این افزودنی ها این است که برای فعال شدن به دما ها وابسته نیستند، بر خلاف ترکیبات فسفر گوگرد که تا زمانی که دما های سطح بالا به دست نیاید، فعال نمی شوند. یکی دیگر از جنبه های بالقوه منفی افزودنی های گوگرد فسفر EP این است که می توانند برای سطوح ماشین خورنده باشند، به ویژه در دماهای بالا.

    این نوع افزودنی نیز ممکن است برای فلزهای زرد خورنده باشد و نباید در کاربردهایی با اجزای ساخته شده از این مواد مانند چرخ دنده های کرمی استفاده شود.

      مطالب مرتبط: روغن پایه SN 350 چیست؟ ،روغن ریسایکل

    روان کننده های دنده مرکب

    روان کننده های دنده مرکب سومین نوع روان کننده رایج است. به طور کلی، یک روان کننده مرکب با یک اسید چرب مصنوعی (که گاهی به آن چربی نیز گفته می شود) مخلوط می شود تا روان کنندگی و استحکام فیلم آن افزایش یابد. رایج ترین کاربرد ها برای این روان کننده های دنده، کاربرد چرخ دنده حلزونی است.

    به دلیل تماس لغزشی و اثرات منفی عوامل EP، روان کننده های مرکب به طور کلی بهترین انتخاب برای این کاربردها هستند. روغن های مرکب به روغن های سیلندر نیز گفته می شود زیرا این روان کننده ها در ابتدا برای کاربردهای سیلندر بخار فرموله شده بودند.

     

    انتخاب روغن پایه

    روغن دنده های پایه معدنی با کیفیت بالا در بیشتر کاربردها عملکرد خوبی دارند. در واقع، روغن‌های پایه معدنی معمولاً دارای ضرایب فشار- ویسکوزیته بالاتری نسبت به روغن‌های مصنوعی معمولی هستند که اجازه می‌دهد ضخامت لایه بیشتری در ویسکوزیته‌های عملیاتی مشخص شود. با این حال، شرایطی وجود دارد که روغن های پایه مصنوعی ترجیح داده می شوند.

     

    بسیاری از پایه‌های مصنوعی مقاومت ذاتی بیشتری در برابر اکسیداسیون و تخریب حرارتی دارند و آنها را برای کاربردهایی با دمای عملیاتی بالا ترجیح می‌دهند و در برخی موارد، فواصل خدمات طولانی‌تری را ممکن می‌سازند. علاوه بر این، مواد مصنوعی به دلیل شاخص ویسکوزیته بالا و نقاط ریزش کم، در ماشین‌هایی که در معرض دمای پایین محیط قرار دارند، عملکرد بهتری دارند.

     

    شاخص ویسکوزیته ی بالا هم محصولات مصنوعی را برای طیف های وسیع تری از دمای محیط مناسب می کند و نیاز به تغییرهای فصلی روغن را از بین می برد. برخی از مواد مصنوعی همچنین ممکن است روانکاری بیشتری ارائه دهند که اصطکاک را در کنتاکت های لغزنده کاهش می دهد.

     

    انتخاب روان کننده برای دنده های صنعتی در بیشتر کاربردها مشابه است. هیچ خاصیت ویا ارزش خاصی برای ایجاد مشخصات خوب وجود ندارد. برای شناسایی بهترین انتخاب برای یک کاربرد خاص، ویسکوزیته مناسب، روغن پایه و نوع روانکار باید انتخاب شده و خواص عملکرد مناسب ارزیابی شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع، لطفاً به منابع ذکر شده در زیر مراجعه کنید.

     

     


    مزیت رقابتی محصولات

    1. یکی از مهم ترین نقاط مثبت شرکت روان سازان اطلس ، شاخص گرانروی یا به اصطلاح مصرف کنندگان روغن پایه (VI) می باشد که حداقل 5 شماره از روغن های ورژن سایر شرکت ها بالاتر می باشد.
     
    2. از دیگر نقاط قوت محصولات این شرکت رنگ روشن و سولفور پایین این محصولات می باشد که روغن بدون بو و روشن آن گواهی بر این مزیت دارد. 
     
    3. مهم ترین مزیت محصولات این شرکت پایین بودن عدد تبخیر انواع روغن پایه می باشد.

    تماس با ما

     

    آدرس : تهران، خیابان بهشتی، خیابان اندیشه، اندیشه دوم شرقی ، پلاک 25

    تلفن : 88423030
             
    ایمیل : info@ravansazanoil.com

    ۰۹۳۸۳۸۴۰۳۲۶
       
    ۰۹۳۸۳۸۴۰۳۲۶

     

    نقشه

    کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به روان سازان اطلس میباشد| طراحی وب سایت ، توسعه و راه اندازی : OFOGHIT.